Επισκευή Υπολογιστή & Laptop

Ελάτε από το κατάστημα μας και δώστε λύση στο πρόβλημα του υπολογιστή ή του laptop σας. Είμαστε εξοπλισμένοι με σύγχρονα εργαστήρια και εξειδικευμένους τεχνικούς Η/Υ ικανούς να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα. Θα επισκευάσουμε τη βλάβη σας γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που καλύπτονται από εγγύηση κατασκευαστή, για να είστε εξασφαλισμένοι για την επισκευή σας, άλλα και για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά την επισκευή. Η συσκευή σας κατά την επισκευή θα περάσει από έλεγχο καλής λειτουργίας, και θα ενημερωθείτε για οποιαδήποτε άλλο πιθανό πρόβλημα.

Απλά περάστε από το κατάστημά μας με την συσκευή σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα το ελέγξουμε και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της επισκευής.

Σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων ότι η χρέωση ελέγχου είναι 10€ +ΦΠΑ, ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από την τελική αξία της επιδιόρθωσης εάν το επισκευάσουμε. Επίσης, η παραμονή ενός μηχανήματος (επιδιορθωμένου ή μή) στο κατάστημά μας δεν μπορεί να υπερβεί τις 30 ημερολογιακές ημέρες. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος, το μηχάνημα αχρηστεύεται και οδηγείται στην ανακύκλωση.

Image

Αντικατάσταση Δίσκου

Ο σκληρός δίσκος είναι ένα από τα πιο κεντρικά σημεία ενός υπολογιστή. Εκεί είναι αποθηκευμένες όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, καθώς και το λειτουργικό και τα προγράμματα του. Πέρα από τη συνολική μνήμη του συστήματος σας, ο σκληρός δίσκος επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και την ταχύτητα του συστήματος.

Γιατί να τον αλλάξω;

Πρόβλημα Ταχύτητας
Προτιμάμε πλέον SSD δίσκο διότι οι παλαιότεροι υπολογιστές διέθεταν κατά τη κυκλοφορία τους δίσκους με χαμηλές στροφές (μηχανικοί δίσκοι). Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει μια πολύ αποδοτικότερη ταχύτυτα . Είναι γρήγορος και ταυτόχρονα φιλικός με τη μπαταρία το υπολογιστή σας.
Image

Αλλαγή Τροφοδοτικού

Χαμηλής ποιότητας τροφοδοτικά μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στον υπολογιστή σας, ακόμη και από τους πρώτους μήνες λειτουργίας. Ειδικά ο συνδυασμός της χαμηλής ποιότητας τους με μια προβληματική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, θα οδηγήσει σε αρκετά προβλήματα.  Αν το τροφοδοτικό που έχετε δεν είναι αξιόπιστο, οφείλετε να σκεφτείτε σοβαρά την αντικατάσταση του.

Γιατί χάλασε;

Λάθος επιλογή Watt
Η επιλογή των Watt είναι πολύ σημαντική και συνήθως είναι συνετό να υπάρχει περιθώριο 100-200 Watt παραπάνω. Είτε για μελλοντικές αναβαθμίσεις είτε για να μην ζορίζεται την ώρα που λειτουργεί. Οριακές επιλογές watt οδηγούν σε προβλήματα.
Image

Αντικατάσταση Κάρτας Γραφικών

Η κάρτα γραφικών είναι ένα απο τα βασικότερα μέρη ενός υπολογιστή. Ότι απεικόνιση γίνεται στην οθόνη σας πρέπει πρώτα να περάσει απο την κάρτα γραφικών.

Τί είδη υπάρχουν;

Ενσωματωμένη VGA
Οι ενσωματωμένες στη μητρική (συνήθως η επεξεργασία γίνεται μέσω του βασικού επεξεργαστή σας) και οι αυτόνομες. Μια ενσωματωμένη κάρτα γραφικών εκμεταλλεύεται τους πόρους του συστήματός σας με αποτέλεσμα να προκαλεί μειωμένη απόδοση του.
Image

Αναβάθμιση Μνήμης RAM

Η μνήμη RAM είναι ένα βασικό στοιχείο της απόδοσης ενός υπολογιστή. Είναι η μνήμη στην οποία φορτώνονται τα προγράμματα και τα αρχεία όταν τα ανοίγουμε και καθορίζει άμεσα την ταχύτητα απόκρισης του συστήματος, ιδιαίτερα όταν δουλεύουμε “βαριά” προγράμματα ή μεγάλα αρχεία.

Πιο αναλυτικά...

Αιτίες Αντικατάστασης
Η αναβάθμιση της RAM είναι αυτή με την μεγαλύτερη απόδοση ταχύτητας υπολογιστή /τιμή και έτσι τις περισσότερες φορές που θα κάνουμε μια αντικατάσταση στα εργαστήρια μας , θα είναι για λόγους βελτίωσης του συστήματος.
Image

Αντικατάσταση Μητρικής

Η μητρική πλακέτα είναι στην ουσία η σπονδυλική στήλη ενός συστήματος. Πάνω σε αυτή είναι συνδεδεμένα όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή, όπως επεξεργαστής, κάρτες μνήμης, οθόνη, σκληρός δίσκος κτλ. Είναι λοιπόν λογικό μια ενδεχόμενη βλάβη της να ποικίλει ως προς το τι δυσλειτουργία μπορεί να σας δημιουργήσει.

Επιπτώσεις...

Χρειάζεται Format;
Η εμπειρία έχει δείξει ότι όταν πραγματοποιείται μία αντικατάσταση μητρικής κάρτας, συνήθως είναι διαφορετική από την υπάρχουσα. Αυτό σημαίνει άλλοι drivers.... Προτείνεται δηλαδή να γίνει το format για να έχετε ένα καθαρό και καινούργιο σύστημα.
Image

Αλλαγή Πληκτρολογίου

Εάν παρατηρήσετε ότι στο πληκτρολόγιο έχει ξεκολλήσει ένα ή παραπάνω πλήκτρα, ή ότι δεν πατιούνται, τότε σίγουρη είναι η ανάγκη της αντικατάστασής του. Παρόλα αυτά, πριν προβούμε στην λύση της αντικατάστασης, θα ελέγξουμε αν μπορεί να επιδιορθωθεί το πρόβλημα ειτε με καθαρισμό της περιοχής ή με τον έλεγχο για τυχόν κομμένες γραμμές στα κυκλώματα.

Επεξηγήσεις...

Πρόβλημα Ταχύτητας
Προτιμάμε πλέον SSD δίσκο διότι οι παλαιότεροι υπολογιστές διέθεταν κατά τη κυκλοφορία τους δίσκους με χαμηλές στροφές (μηχανικοί δίσκοι). Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει μια πολύ αποδοτικότερη ταχύτυτα . Είναι γρήγορος και ταυτόχρονα φιλικός με τη μπαταρία το υπολογιστή σας.
Image

Πρόβλημα Υπερθέρμανσης

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά κυρίως στα laptop. Τα Laptop έχουν το ανεμιστηράκι στο κάτω μέρος τους με σκοπό να γίνεται εισροή αέρα για την ψύξη του μηχανήματος. Δυστυχώς όμως, το ξεχνάμε αυτό....

Πώς το καταλαβαίνω;

Επανεκίννηση ή ξαφνικό Κλείσιμο
Εάν κατά τη διάρκεια της εργασίας σας το laptop σβήσει ξαφνικά ή κάνει συνεχόμενες επανεκιννήσεις, ελέγξετε εάν έχει ζεσταθεί η επιφάνεια που βρίσκεται κοντά στον αεραγωγό. Εάν αυτό συμβαίνει, σβήστε το και επισκεφθείτε μας άμεσα.

Εγγραφή Newsletter

    tech4net

 

Oxygen Negative CR Large

Η Εταιρεία μας

Δ/νση: Παλαιοκώμη - Σέρρες
ΤΚ: 62041
Τηλ: 2324094829
Email: info@tech4net.gr
URL: www.tech4net.gr