Επισκευή Κινητού & Tablet

Τα κινητά και τα tablet έχουν γίνει πλέον αναγκαία στην επαγγελματική μας αλλά και προσωπική μας ζωή. Χωρίς αυτά νιώθουμε - και είμαστε - αβοήθητοι, δεδομένου ότι η ανάγκη μας για άμεση πρόσβαση στα email μας, στο Skype, Viber, Messenger ή WhatsApp αλλά και στις φωτογραφίες & video είναι μεγάλη.

Προβλήματα που τυχόν εμφανίζονται σε αυτά μας κάνουν να νιώθουμε αβοήθητοι: Σπασμένη οθόνη, πρόβλημα στην τροφοδοσία κτλ. Για αυτό η επιλογή σας για γρήγορη και αποτελεσματική επιδιόρθωση λέγεται Tech4Net.

Απλά περάστε από το κατάστημά μας με την συσκευή σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα το ελέγξουμε και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της επισκευής.

Σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων ότι η χρέωση ελέγχου είναι 10€ +ΦΠΑ, ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από την τελική αξία της επιδιόρθωσης εάν το επισκευάσουμε. Επίσης, η παραμονή ενός μηχανήματος (επιδιορθωμένου ή μή) στο κατάστημά μας δεν μπορεί να υπερβεί τις 30 ημερολογιακές ημέρες. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος, η συσκευή αχρηστεύεται και οδηγείται στην ανακύκλωση.
Image

Αλλαγή Οθόνης

Έσπασε το τζάμι του κινητού σας ή του tablet; Αφήστε την αντικατάστασή του με καινούργιο τζάμι υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιπλέον πληροφορίες

Χρειάζεται η αλλαγή;
Οι οθόνες αφής είναι ευαίσθητες στα χτυπήματα και ραγίζουν εύκολα, με αποτέλεσμα να σταματάει να ανταποκρίνεται η οθόνη αφής εξ' ολοκλήρου, σε ορισμένα σημεία μόνο ή ακόμα και να λειτουργεί η αφή από μόνη της. Αν συμβούν αυτά, χρειάζεται αντικατάσταση το γυαλί της οθόνης, δηλαδή η οθόνη αφής.
Image

Αλλαγή βύσματος Τροφοδοσίας

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στα Smartphones αλλά και στα Tablet είναι ένα χαλαρό ή κατεστραμμένο βύσμα τροφοδοσίας. Ένα ξαφνικό τράβηγμα του καλωδίου τροφοδοσίας αρκεί για να μην εφαρμόζει σωστά το βύσμα του τροφοδοτικού στην υποδοχή φόρτισης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Πότε πρέπει να αλλάξω το βύσμα;
Εάν βλέπετε διακεκομμένη φόρτιση στην συσκευή σας, αν δεν φορτίζει κανονικά και δεν βρείτε τη σωστή γωνία φόρτισης κουνώντας το καλώδιο. ή αν παρατηρήσετε ότι η ένδειξη φόρτισης αναβοσβήνει, τότε είναι άμεση ανάγκη να το φέρετε στην Tech4Net.
Image

Αλλαγή Μπαταρίας

Έχετε παρατηρήσει πως η μπαταρία σας εξαντλείται γρήγορα; Εμείς στην Tech4Net θα κάνουμε κάποιους ελέγχους αρχικά διότι η γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Αν παρόλα αυτά δούμε πως δεν υφίστανται τέτοιοι λόγοι, η ανάγκη αλλαγής της μπαταρίας είναι υποχρεωτική. Εννοείται πως θα σας ενημερώσουμε για το κόστος προτού προβούμε στην οποιαδήποτε αλλαγή.

Τί είδη υπάρχουν;

Γιατί καταναλώνεται γρήγορα η μπαταρία;
Η μπαταρία μπορεί να καταναλώνεται γρήγορα είτε εξαιτίας προβλήματος της ιδίας, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι, όπως η ύπαρξη κάποιου κακόβουλου λογισμικού (trojan ή malware) ή κάποιας εφαρμογής η οποία χρειάζεται πολλούς πόρους για να μπορεί να δουλεύει, ακόμα και αν δεν την χρειάζεστε.

Εγγραφή Newsletter

    tech4net

 

Oxygen Negative CR Large

Η Εταιρεία μας

Δ/νση: Παλαιοκώμη - Σέρρες
ΤΚ: 62041
Τηλ: 2324094829
Email: info@tech4net.gr
URL: www.tech4net.gr